[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”padding-12-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]
Bokförlaget Natur & Kultur
Skriver för tillfället på en kokbok på temat Roots, Jamaikansk mat & kultur. Boken är planerad för release i May 2020.
Hobo XO
Jag utvecklade och lanserade ett helt nytt krogkoncept för Hobo Hotel där jag tog inspiration av Karibien och Latinamerika.
Street Gastronomy x Bar Agrikultur
Gästspel
Jag gjorde ett gästspel på den Bib Gourmand belönade krogen där jag serverade en jamaicansk meny under en kväll.
Sollentuna Shopping Night
Jag gjorde en cook a long tillsammans med min agentur Gastro PR där vi pratade om min kokbok, jamaicanska smaker och bjöd på matnyttig inspiration och smakprover.
Restaurang Yellow
Utveckling av meny & recept samt effektivisering och utbildning av kökspersonal.
Aito
Receptframtagning och content till SoMe
Weber Sverige
Ambassadörskap, receptframtagning och content till SoMe
Ljusterö Golf
Gästspel för 100 personer på temat Jamaikansk BBQ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]