Bokförlaget Natur & Kultur

Skriver för tillfället på en kokbok på temat Roots, Jamaikansk mat & kultur. Boken är planerad för release i May 2020.

Hobo XO

Jag utvecklade och lanserade ett helt nytt krogkoncept för Hobo Hotel där jag tog inspiration av Karibien och Latinamerika.

Street Gastronomy x Bar Agrikultur

Gästspel
Jag gjorde ett gästspel på den Bib Gourmand belönade krogen där jag serverade en jamaicansk meny under en kväll.

Sollentuna Shopping Night

Jag gjorde en cook a long tillsammans med min agentur Gastro PR där vi pratade om min kokbok, jamaicanska smaker och bjöd på matnyttig inspiration och smakprover.

Restaurang Yellow

Utveckling av meny & recept samt effektivisering och utbildning av kökspersonal.

Aito

Receptframtagning och content till SoMe

Weber Sverige

Ambassadörskap, receptframtagning och content till SoMe

Ljusterö Golf

Gästspel för 100 personer på temat Jamaikansk BBQ